Alphaville Trei

Strada Carpaților 44, Brașov, Brașov County, Romania

Website

0729901194

Luni - Vineri 09:00 - 18:00 Sambata 09:00 - 13:00

Alphaville Trei reprezinta noul proiect marca ALPHAVILLE BRASOV, situat in acelasi cartier Racadau, fiind aproape de primul nostru proiect.

Localizare

Locatia face parte dintr-o zona rezidentiala, fiind situata la aproximativ 7 minute fata de centrul orasului.

Imobilul este situat intr-o zona cu spatii comerciale in apropiere, supermarket, piata agro-alimentara, spitalul judetean si cu acces rapid catre zona comerciala cu hypermarket-uri, mall-uri, etc. Incinta are accesul principal pietonal si auto de pe strada Vasile Alecsandri, care ofera acces imediat la Str. Carpatilor, dar si la Str. Tampei, intrarea in cartierul Racadau.

Descriere proiect

Proiectul Imobiliar Alphaville Trei va fi format din 2 imobile care cuprind un numar total de 172 de apartamente, din care prima faza, Tronsonul 1, va fi o structura de S+P+6E avand un total de 56 de apartamente :

– 1 camera – 1 apartamente

– 2 camere – 41 de apartamente

– 3 camere – 14 apartamente

– 56 parcari, din care 22 parcari la subsol, 34 parcari exterioare.

Apartamentele acestui nou proiect sunt spatioase, luminoase si dispun de terase din care sa beneficiati de privelisti unice atat vara cat si iarna.

Avand experienta proiectului anterior si a cerintelor din piata imobiliara, ne-am gandit sa venim in ajutorul dumneavoastra cu un element nou : debaraua. Aceasta se va regasi in fiecare tip de apartament cu o suprafata de cel putin 2.12 mp si va putea fi utilizata ca spatiu de depozitare sau dressing, in functie de necesitatea dumneavoastra.

Share

Visited 528 times, 1 Visit today

Posted in Imobiliare