Blue Residence

Brașov, Brașov County, Romania

Website

0758607777

Luni - Vineri 09:00 - 17:00

 

Proiectul BlueResidence, este primul proiect care a fost gandit si proiectat dupa cerintele si nevoile clientilor, adica nu a fost proiectat pentru a fi vandut ci a fost proiectat dupa sugestiile, observatiile, pretentiile si obiectiile clientilor legate de majoritatea proiectelor imobiliare din Brasov , pentru a crea un stil de viata mai bun.

Amplasamentul proiectului residential este in cea mai dinamica zona de devoltare urbana a orasului, pe strada Nicolae Labis nr. 9, la 180 m de statia de autobuz 13Decembrie, la 450 m de Coresi Shopping Resort, 5 min de centrul orasului si principalale puncte de interes , în apropiere de DN1/E68, ieșirea spre Făgăraș-Sibiu și cu acces rapid către ocolitoarea Brașovului (E574), la 1 km distanta aflandu-se multe :, magazine, piata, scoli, licee, gradinite, spitale, Patinoarul Olimpic, Parcul Sportiv si alte atractii.

Arhitectura si designul cladirilor este modern si indraznet , in pas cu cele mai noi trenduri, tinand cont de evolutie si cerintele pietei imobiliare. In prezent sunt construite 2 blocuri (52 apartamente) vandute in totalitate si dezvoltam intr-o noua etapa a proiectului încă două blocuri care totalizează 58 de apartamente cu o gama diversificata din puct de vedere al structurii cu un numar de 13 tipuri de apartamente ce au incaperi inteligent compartimentate, care satisfac in totalitate nevoile fiecarui proprietar.

Conceptul va fi de lifestyle și home improvement, blocurile vor fi utilate cu lift și vor fi construite din materiale eco-friendly.Suntem printre singurii care,pentru termoizolarea exterioara, folosim vata bazaltica ROCKWOOL – material superior polistirenului, cu propietati cum ar fi: protectie la foc si propagarea flacarilor, izolare fonica, insensibilitate la absorbtie de apa, stabilitate dimensionala, rezistenta la mediu alcalin, rezistenta la actiunea daunatorilor si nu dauneaza sanatatii.

Clientii nostri se bucura de diversitate in designul si culoarea finisajelor datorita libertatii acordate de a personaliza locuinta dupa bunul plac. Doar luna aceasta, bonus, bucatarie mobilata la achizitia unui apartament, pentru orice modalitate de plata.

Share

Visited 627 times, 1 Visit today

Posted in Imobiliare