Creative Vet-Zone Ghimbav

Strada Lungă 22, Ghimbav, Brașov County, Romania

Website

0741140004

Luni - Vineri 09:00 - 20:00 Sambata 09:00 - 15:00

Cabinetul veterinar din Ghimbav ofera servicii veterinare de cea mai inalta calitate atat in cabinet, cat si la domiciliu.

Ne aflam pe strada Lunga nr.22, unde va intampinam cu o atmosfera calda si primitoare, iar animalul dumneavoastra se va simti confortabil si in siguranta.

Echipa formata din medici tineri, plini de forta, ambitie si cunostinte, se dedica cu pasiune pentru a oferi un tratament corect tuturor pacientilor. In cadrul clinicii puteti beneficia de servicii medicale complete si servicii de cosmetica canina si felina. Va invitam sa ne vizitati la cabinetul veterinar unde medicul veterinar va avea grija de animalul dumneavoastra intr-o sala de consultatie bine dotata.

Marea si mica chirurgie se desfasoara intr-o sala aparte, respectand regulile riguroase de asepsie. Pet shop-ul si farmacia are o gama larga de produse si hrana pentru animale de cea mai buna calitate.

In portofoliu nostru veti gasi: servicii veterinare la domiciliu si urgente, consultatii, tratamente, analize medicale veterinare, interventii chirurgicale, internari, ecografii, vaccinari, deparazitari, terapie intensiva, implantare microcipuri, eliberare pasaport UE, Inregistrare RECS (*Registrul de evidenta al cainilor cu stapan), farmacie veterinara, cosmetica veterinara, pet shop.

Share

Visited 858 times, 2 Visits today

Posted in Sanatate si frumusete