Kron-Tour Lufthansa City Center

Strada George Barițiu 12, Brașov, Brașov County, Romania

Website

0268410515

Luni - Vineri 09:00 - 18:00 Sambata 10:00 - 13:00

KRON-TOUR este prima agentie de turism cu capital integral privat din Brasov, infiintata inca din 1990. Membru al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT) din acelasi an, agentia este acreditata IATA si ISO 9001:2000 / Turism.

Din aprilie 2002, KRON-TOUR a devenit membru al lantului Lufthansa City Center International, cel mai mare lant de agentii de turism din lume in sistem de franciza: peste 630 de agentii in 84 de tari! In anul 2008 KRON-TOUR Lufthansa City Center a devenit Partener de Travel al Casei Majestatii Sale Regelui Mihai I. KRON-TOUR este liderul local din ultimii 17 ani al pietei de servicii turistice si totodata partener de incredere al celor mai importanti clienti corporate din zona. In cazul in care alegeti serviciile noastre, va garantam: Consultanta pentru minimizarea bugetului de calatorie !

NOI va oferim asistenta in stabilirea si optimizarea bugetului de calatorie, propriu sau al companiei Dvs. Servicii turistice complete ! Va punem la dispozitie o gama diversificata de servicii turistice: bilete de avion si autocar, rezervari camere de hotel oriunde in lume, asigurari medicale, rent-a-car. Organizarea de evenimente la cele mai inalte standarde! NOI reprezentam partenerul ideal pentru organizarea evenimentelor speciale ale companiei Dvs., in Romania sau in orice locatie din strainatate.

Din 2012 am devenit Contractant Exclusiv pentru inchirierea centrului de conferinte Brasov Business Park. Locatia este ideala pentru conferinte, intalniri de afaceri, evenimente, traininguri, workshop-uri, prezentari. Acorduri speciale in domeniul hotelier ! Rezervari locuri de cazare pentru calatoriile Dvs. de afaceri prin sistemele de rezervare on-line, cu acces direct la peste 77.000 de hoteluri din 2.600 de orase si 128 de tari. Acorduri speciale in domeniul inchirierilor de autoturisme !

Tarife speciale negociate global cu marile firme prin sistemele de rezervari on-line.

Servicii turistice speciale tip minivacante !

Doriti sa va motivati cei mai buni angajati?

Doriti sa le oferiti un week-end de neuitat? Suntem la dispozitia Dvs. cu cele mai bune oferte pentru marile capitale sau orase ale lumii! Vacante croite special pentru Dvs. !

Departamentul turism va pune la dispozitie oferte variate de pachete turistice individuale sau de grup, proprii sau ale marilor touroperatori germani: TUI, NECKERMANN, DERTOUR, MEIER’S,ITS, ADAC REISEN, 1-2-FLY, TERRA REISEN. Ofertele de ultima ora, circuitele tematice – turism de aventura, golf, scufundari, turism cultural, evenimente sportive – nu lipsesc din oferta noastra.

Share

Visited 555 times, 1 Visit today

Posted in Agentii de turism