Rentissimo Rent a Car

Strada Hărmanului 49a, Brașov, Brașov County, Romania

Website

0730506030

Non - stop

Si cum sa nu zambim cand promitem cele mai bune preturi la inchirieri masini şi microbuze in Brasov. Si mai mult decat atat, preturile noastre contin toate taxele, fara costuri ascunse, fara surprize neplacute, doar zambete.

La RENTISSSIMO rent a car Brasov inchiriezi masini noi din clasa mica, compacta sau minibus, cu transmisie manuala sau automata, cu cel mult 100.000 km rulati si nu mai vechi de 3 ani. De asemenea, toate masinile beneficiaza de asistenta rutiera 24/7, kilometri nelimitati, asigurari RCA si CASCO, rovinieta si respecta legislatia referitoare la anvelopele de sezon si toate standardele de calitate si securitate.

Ai nevoie de scaun auto pentru copil sau de sistem de navigatie? La RENTISSIMO rent a car Brasov gasesti spre inchiriere scaune speciale pentru transportul copiilor in siguranta si sisteme de navigatie prin GPS cu cele mai noi harti.

In plus, predarea si preluarea autoturismelor pe raza orasului Brasov este GRATUITA.

Vrei sa predai masina in aeroport? Nicio problema! RENTISSIMO rent a car Brasov va ofera posibilitatea predarii masinii in Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni sau in Aeroportul International Sibiu. Acest serviciu presupune o taxa suplimentara de 50 Euro.

Rezerva-ti acum masina, online sau la numarul de telefon (+4) 0730 50 60 30.

Plata se poate face numerar sau cu cardul la ridicarea masinii. Carduri acceptate Visa sau Mastercard.

Cauţi o firma de inchirieri auto in Braşov? Te-ai săturat de maşini vechi şi costuri ascunse?
Atunci fa-ne o vizita si sigur vei simti diferenta! Ne gasesti in Brasov, pe strada Harmanului nr.49A, la reprezentanta Opel.

 

Va asteptam cu drag!

Share

Visited 484 times, 1 Visit today

Posted in Auto