Ristorante Neptunus Brasov

Strada Alexandru Ioan Cuza 14, Brașov, Brașov County, Romania

Website

0268410976

Luni - Duminica 12:00 - 22:00

Restaurantul Neptunus din Brasov s-a deschis in iunie 2008 de catre Anca Daniel si familia,dupa o aventura culinara de 14 ani,in Italia marea parte la restaurantul cu acelasi nume ( Neptunus ) la Ischia, Napoli, Italia.

In 2005 cand m-am intors in Romania am colaborat la restaurantul Ischia din Brasov, punand bazele unei bucatari mediteraneene cu spefic peste si fructe de mare. Pe langa peste si fruce de mare ,am introdus ideea de paste proaspete facute in casa.

Intre timp , in 2006 am deschis in colaborare cu 3 prieteni ,restaurantul Neptunus in Bucuresti, iar in 2008 am transferat acest restaurant la Brasov,fara colaborari ,impreuna cu sotia mea Maria ,cu baiatul si nora mea si cu cumnatul meu cu sotia lui. Tinand cont totusi ca santem la Brasov, am complectat meniul si cu preparate din carne,iar la pranz putem oferi 1-2 feluri de mancare rapida Important este ca acest restaurant Neptunus in decursul anilor, a pastrat specificul mediteraneean,predominand pestele si fructele de mare cu retete tradizionale ,tipice zonei de Napoli sau a altor zone cu traditie in bucataria Italiana.

Intentia noastra a fost ,este si va fi de a oferi clientilor nostri o bucatarie simpla si originala ,fara a copia retetele altor restaurante si de a educa clientela in scopul unei hrane sanatoase cu produse de o calitate ridicate.

Sper ca toti cei ce trec pragul restaurantului nostru sa fie satisfacuti si sa ramana cu impresie buna de adevarata bucatarie italiana mediteraneana.

Capacitate : Interior 70-80 locuri.

Terasa 50-60 locuri

Internet, parcare privata

Share

Visited 716 times, 1 Visit today

Posted in Restaurante