Sergiana Center

Strada Mihail Kogălniceanu 15, Brașov, Brașov County, Romania

Website

0727738747

Luni - Miercuri 09:00 - 17:00 Joi, Vineri 09:00 - 20:00

Calitatea serviciilor, ambianta specialaƒ sŸi facilitatile puse la dispozitia organizatorilor de evenimente sunt atuurile Centrului de Evenimente Sergiana Center. Centrul lanseazaƒ o ofertaƒ singularaƒ faƒcand posibilaƒ sustinerea a cinci manifestaƒri simultan, de la banchete, la cele mai variate tipuri de evenimente business. Prin spatii generoase, imbogaƒtite de amenajaƒri sŸi dotaƒri, SERGIANA CENTER imprumutaƒ stil sŸi caracter oricaƒrui eveniment ce se vrea special. Dispunerea saloanelor sŸi a spatiilor auxiliare dedicate acestora €“ parcare, caƒi de acces, bucaƒtarii, garderobe, grupuri sanitare  conduc caƒtre obtinerea unei configuratii care permite functionarea independentaƒ a fiecaƒrui salon.

Toate informatiile de care aveti nevoie ca saƒ puteti organiza orice tip de eveniment sunt disponibile pe www.sergianacenter.ro:  puteti vizita saloanele, afla informatii despre meniuri, apela la consultanti, identifica toate facilitatile sŸi gratuitatile pe care le punem la dispozitie, totul doar parcurgand paginile site-ului.

Ca operator de catering, echipa Sergiana Center sustine  evenimente de orice dimensiuni, de la un barbeque party, la receptii de mare amploare sau la manifestaƒri care adunaƒ mii de participanti.

Share

Visited 745 times, 1 Visit today

Posted in Restaurante