Zao Planet

Fundătura Hărmanului 4, Brașov, Brașov County, Romania

Website

0786040404

Luni - Vineri 16:00 - 21:00 Sambata, Duminica 10:00 - 21:00

Complexul Zao Planet oferaƒ 2.000 m.p. loc de joacaƒ interior si 2.500 m.p. exterior, acestea fiind special amenajate si delimitate cu zone de atractii dispuse separat, pe categorii de varste: 0-4 ani, 5-9 ani, 10 -13 ani. Spatiul de joaca din interior va pune la dispozitie: saltele gonflabile, topogane, piscine cu bile, playground, balansoare, leagane, trambuline etc.

Spatiul exterior le pune copiilor la dispozitie o multime de jocuri si atractii, printre care enumeram: saltele gonflabile, topogane spirala de 4 metri, bungee-jumping, pista pentru karturi Ferrari, tiroliana pentru copii. Adultii se pot relaxa pe terasele noastre, intr-o ambianta placuta, in compania unui personal amabil si a unei muzici pe masura, in timp ce copiii se distreaza, fac miscare in aer liber, beneficiaza de multitudinea de atractii, pe care numai Zao Planet le-o ofera!

La parterul complexului gasiti si magazinul Gift Shop Zao, cu hainute, jucarii, rechizite si costume de carnaval de inchiriat la preturi extrem de avantajoase.

Parintii beneficiaza la fiecare nivel de cate o zona de relaxare, dotate cu aer conditionat, mese, scaune, fotolii, de unde pot servi ceea ce le pune la dispozitie lista noastra de meniuri si unde, speram, sa se simta cat mai confortabil.

Organizam cele mai frumoase petreceri, evenimente pentru copii, grupuri organizate, tabere de copii, serbari, petreceri mobile in orice localitate!

Share

Visited 1031 times, 1 Visit today

Posted in Educatie