Despre noi

Dragă utilizatorule,

Bine ai venit pe platforma WiGO!

Hai, să te ajut să te familiarizezi cu site-ul WiGO, noul tău ajutor de nădejde în navigarea și sortarea prin informațiile de care ai nevoie.  Ne vom porni drumul împreună navigând din pagina ACASA, unde tu poți identifica ușor o gamă variată de evenimente culturale, evenimente muzicale din Brașov la care ți-ar plăcea să mergi, organizate cronologic.

Ce mai găsești aici?

Toate petrecerile din Brașov, pentru ca tu să poți găsi ceea ce-ți place, indiferent de genul muzical, tematica localului, etc.  Nu ești aici pentru distracție? Atunci te invit să glisezi cursorul peste LOCATII. Indiferent ce ai nevoie, WiGO e aici să te ajute.  Îți oferă în Brașov de la agenții de turism unde iti poți alege vacanța de vis, până la agenții imobiliare de unde iti poti alege cu usurinta noua locuință.

Gaseşti tot ce ai nevoie pentru mașina ta prin categoria auto.

Unde te duci să-ți faci cumparăturile, ce e nou în materie de educație, unde să mergi pentru fitness și sport sau sănătate și frumusețe?

Aici le găsești pe toate.

Dacă încă n-ai găsit ce căutai, atunci categoria servicii e pentru tine. Vei găsi informații despre tipografii, spălătorii, florării , cadouri personalizate, agenții de marketing, anticariate etc.

Sau, vrei să sari direct la relaxare?

Poți să alegi din baruri și puburi, cafenele și cofetării, fast food, cluburi. Pentru arte culinare sau împătimiți al vinului WiGO îti aduce o gamă largă de restaurante, wine baruri și crame.

Mai departe ajungem la OFERTE.

Cui nu îi place să știe mai întâi ce și unde e redus? De la meniul zilei, la prăjituri, la oferte hoteliere.

WiGO le-a adunat pe toate aici.  Mai mult într-un singur loc? WiGO îți pune la dispoziție o listă variată de LOCURI DE MUNCĂ, să ai de unde să alegi.

Pentru date despre WiGO și cum să ne contactezi, ai secțiunea CONTACT.